www.stopfakebearings.com

Aki még nem ismer minket

A Minőségi Csapágy Kft. 40 éves családi hagyomány alapján több, mint 20 éve, 1996-ban alakult.

Tulajdonosai magyarországi magánszemélyek. Fő tevékenységként FAG és INA csapágyak márkaképviseletére szerveződve 25 fővel dolgozunk az ország 4 településén, négy telephellyel, továbbá leányvállalatokat üzemeltetünk Békés megyében és Erdély területén.

Filozófiánk és üzletpolitikánk "egy megállós" kiszolgálóegységek működtetése, melyek önálló szervezteti egységként képesek ügyfeleink karbantartási és segédanyag igényeit azonos helyen kielégíteni. Tevékenységünk a karbantartási anyagok kereskedelme mellett kiegészül szervízszolgáltatásokkal, mérnöktanácsadással, szakmai képzésekkel és az üzleti kommunikáció folyamatos fejlesztésével.

Cégünk profilja

Vállalatunk elsősorban az FAG-INA konszern csapágyainak értékesítésére szerveződött. Az elmúlt tíz év szakmai tapasztalataira alapozott folyamatos befektetéseink szélesítették palettánkat. Minősített beszállítóinkon keresztül szinte az összes csapágymárka hozzáférhető nálunk a csúcsminőségtől a legalárendeltebb gyártmányokig.

Szerződött és kiemelt partnerei vagyunk a Loctite-nak, a BP-nek, a Castrol-nak, az Agip-nak, a Belzer-Bahco csoportnak és a Beta-nak. Tömítéstechnikai anyagok, hegesztéstechnikai anyagok, ipari kerekek, láncok, ékszíjak, kötőelemek, azaz az ipari karbantartás számára nélkülözhetetlen alapanyagok és alkatrészek mind megtalálhatóak nálunk.

A Minőségi Csapágy Kft. a 10 szerződött magyarországi FAG-INA viszonteladók legnagyobbika, piaci részesedésünk a teljes értékesítés kb. 15%-át teszi ki. Töretlen fejlődésünk oka a személyi és tárgyi fejlesztésekben rejlik, eredménye pedig sok száz folyamatosan kiszolgált belföldi és külföldi, termelő és szolgáltató vállalat.

Kapcsolat-felvételi adatok

Ha Ön még nem ügyfele cégünknek, kérjük, információkért keressen bennünket központi telefonszámunkon, vagy az Önhöz legközelebb eső telephelyünkön.